Etiquetas

lunes, 2 de diciembre de 2013

El Voki

Avui a l'aula creem el nostre primer avatar a través d'una web anomenada Voki. Després de crear el nostre propi avatar veurem perquè és útil en el camp de l'educació.

El Voki és una web per crear avatars i on s'els dona vida. Primer de tot cal registrar-se i després crear el teu avatar. Pots escollir com vols que sigui el teu avat, el cap pot ser des d'un animal fins a un polític famós, en alguns d'ells després et deixa escollir la roba, el color d'ulls, la forma de la boca, el color del cabell i de la pell. A més a més pots escollir el fons i el color dels players que és com el marc de la imatge. També pots afegir un text per a què l'avatar el pronuncii, aquest text el pots afegir a través del teclat, amb un micròfon, el telèfon o mòbil o bé pujar un arxiu del teu ordinador. L'últim pas que cal fer és publicar-lo.




A nivell educatiu és molt útil per a enviar missatges als nens, aprendre idiomes, fer ús de les noves tecnologies i per treballar la comunicació i l'expressió. Aquest és el meu avatar, l'he triat perquè està a punt d'arribar el nadal i he trabat que seria el més adequat i el què agradaria més als nens.


El Voki és una eina que acabo de descobrir i personalment crec que és molt útil, tan per alumnes d'infantil com alumnes de primària perquè els crida molt l'atenció. En lloc d'escoltar al professor escolten a un personatge que els sorprèn més i que potser relacionen amb una activitat més lúdica. Ja n'havia sentit a parlar anteriorment però mai ho havia vist. En la meva antiga escola és una eina que han adoptat i cada cop que començen un tema nou obren la pissarra digital i un personatge de la lluna els hi diu quin tema serà i els proporciona informació i activitats sobre aquest tema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario