Etiquetas

martes, 8 de octubre de 2013

Edició de videos amb Youtube

Avui a l'aula ens introdueixen una nova eina, l'editor de vídeos del Youtube. És una nova eina per a mi ja que sempre he utilitzat l'iMovie, a veure com funciona! Serà millor o pitjor que l'iMovie?

El video és una eina per a gestionar una informació i per a mostrar continguts d'una manera més amena, entretinguda, als alumnes. Els nens, avui en dia, estan acostumats a una inmediatesa en la informació, és un nou perfil de nen.

Nosaltres a l’universitat treballarem amb l’eina del Youtube per a editar videos. El que cal per accedir a l’editor de videos del Youtube és una conte, nosaltres fare servir la mateixa conte que la de l’universtat.


Un cop iniciada la sessió cal clicar a dalt a la dreta on hi posa "Penja un video" per tal de començar a edita un video i apareixerà la següent pantalla.


Com es pot veure en aquesta imatge, mentre s'està editant el video i encara no es vol fer públic, es pot canviar a privat i d'aquesta manera ningú pot accedir-hi. A la barra de la dreta i ha diverses opcions: captura amb una càmera web, presentació de diapositives de fotos, hangouts en directe de Google+ i l’editor de vídeo.


Dins l’editor de vídeos hi ha la possibilitat d’afegir vídeos, fotografies i música, tot i que el tema dels drets d’autor és molt estricte. A més a més hi ha filtres per a les fotografies i els vídeos. També hi trobem transicions i la possibilitat d’afegir text.

Aquí us deixem amb el nostre vídeo:



Personalment trobo que aquest programa d'edició de vídeos te moltes mancances: la qualitat fina de les imatges és de molt poca resolució, l'elecció de músiques és molt reduida, hi ha molt poques tipologies, hi ha pocs tipus de transacions i poc formals, entre d'altres. A més a més és més complicat d'utilitzar, no és gens senzill. Crec que a l'hora de realitzar un vídeo amb fins professionals, de cara a la feina, seria complicat que quedes seriós. Sempre he utilitzat l'IMovie i crec que és molt més útil, te moltes més eines i el resultat és millor. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario