Etiquetas

domingo, 27 de octubre de 2013

Funcionament del Prezi

Els mestres poden utilitzar diversos recursos a l'aula com a soport. Sovint utilitzen presentacions Power Point però en els últims anys a sorgit un nou programa per a fer presentacions, aquest programa és el Prezi. Fa dos anys que porto treballant amb aquest programa, i crec que en alguns aspectes és millor que el Power Point però en altres és menys eficaç.

Prezi és una aplicació multimèdia per a la creació de presentacions similar al Microsoft Office PowerPoint o Impress d'Open Office però de manera dinàmica i original. Permet organitzar la informació en forma d'un esquema i exposar amb llibertat sense la seqüència de diapositives. Prezi permet treballar on-line amb totes les seves eines de forma gratuïta, però hi ha diverses modalitats de pagament que permeten ocultar els treballs on-line i protegir-los, i ofereixen més capacitat d'emmagatzematge que la versió gratuïta.

Primer pots escollir una plantilla ja determinada o bé pots començar un diseny des de 0. 


És molt semblant a un PowerPoint però la transició d'una diapositiva a una altre és molt diferent. És una imatge general per on et vas apropant o movent. 


Les diapositives es seleccionen mitjançant marcs. A la part esquerra trobem la configuració de la línia de temps: hi ha un llapis que et permet configurar-lo i editar-lo. Per fer-ho és necessari anar movent el llapis cap als diferents marcs que volem que apareixin. Automàticament sortiran uns números segons l'ordre en aque aniran sortint els diferents marcs. També permet inserir imatges i vídeos, de l'escriptori o buscar automàticament a Google. Hem de tenir en compte que el requadra no varia per tant, pot ser que la imatge es talli. Les imatges també es poden retallar.


He tingut molts problemes en el moment de penjar el meu Prezi, ja que el tenia guardat a l'escriptori del meu ordinador i no he trobat la manera de penjar-lo des de allà. Com a últim recurs, he decidit penjar una el primer Prezi que he realitzat mai, és tracta de la meva presentació del treball de recerca. Espero que no hi hagi cap inconvenient, si no és així estic disposada a mostrar el meu altre Prezi d'una recepta des del meu ordinador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario