Etiquetas

martes, 8 de octubre de 2013

El Drive

A la universitat ens ensenyen una nova eina, el Drive. És l'eina que es fa servir aquí per a realitzar treballs,  compartir-los, corretgir-los i modificar-los.A primer cop d'ull té molt bona pinta. Vaig a seguir descobrint!

Abans de començar m'informo sobre què és El Google Drive. És una eina que ajuda a las persones a ser més productives. On es poden Crear documents, fulls de càlcul i presentacions o es pot col·laborar amb altres persones en temps real. Tots els canvis que es fan es desen automàticament a Drive. Ni tan sols existeix un botó per desar. És un lloc segur on es poden guardar totes les coses, com ara: fotos, vídeos, documents i altres fitxers importants, amb un emmagatzematge de 15 GB com a màxim i a més és gratuït. A més tens tot allò que vols allà on vas, les teves coses t' acompanyen a tot arreu. Pots organitzar-les, editar-les i compartir-les des de qualsevol ordinador a la pàgina drive.google.com o bé mentre et desplaçes amb l'aplicació de Drive per a mòbils.

Reflexió comuna:
L’eina Drive ens ha semblat extremadament útil. Des del moment que la varem descobrir l’hem utilitzat constantment. Des del nostre punt de vista facilita molt el treball en grup, per lo tant no és un eina que només utilitzarem durant els pròxims quatre anys sinó que la utilitzarem al llarg de les nostres vides ja que la professió de mestre requereix compartir, aprendre i  treballar amb els altres. A més a més, creiem que aquesta eina que ofereix Google és un resultat de la globalització ja que permet treballar sobre el mateix document des de diferents parts del món. I a la vegada, demostra la capacitat d’aquest “núvol” virtual que permet emmagatzemar els nostres documents a la xarxa.

Estem segures que a mesura que la tecnologia vagi desenvolupant-se al llarg del temps aquesta eina millorarà les seves prestacions. Ja que, tot i que és una eina innovadora i molt útil, presenta alguns desavantatges pel que fa referència a temes de format. Principalment, la creació de documents no està tan ben gestionada com el Word o altes. En diverses ocasions ens em trobat amb la impossibilitat de realitzar alguna cosa que en programes  amb els que ja estàvem acostumades a utilitzar no ens havien passat anteriorment.

Ara que ja porto tres mesos utilitzant aquesta nova eina trobo que és una eina molt ben pensada, jo mai hagués caigut en fer documents on més d'una persona hi pogués treballar al mateix temps, segur que moltíssimes persones ho han pensat alguna vegada això de modificar un document diverses persones al mateix temps (com jo) però fins ara no sabien que existia.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario